Sala de celebracions

Mas el Reguer disposa d’una sala de celebracions per a múltiples ocasions amb capacitat per a unes 100 persones. Es tracta d’un menjador amb una gran cuina totalment equipada per tal que no falti de res en qualsevol ocasió.Sala de celebracions

Està preparada perquè els assistents puguin escollir si es volen cuinar el menjar a la pròpia cuina de la sala, o que tinguin l’àpat a punt i cuinat en el moment del dinar. Disposa d’un ampli servei de càtering.

Comptant en oferir la millor qualitat en el servei de cuina, s’ofereix la possibilitat d’adquirir els productes càrnics del propi mas i de criança pròpia.

Si el que busqueu és una celebració, reunió o trobada on vulgueu mostrar vídeos, fotografies, presentació de diapositives i altres tipus de projeccions, també podreu disposar d’un projector i equipament musical adaptat a aquesta gran sala.

Passar un dia al Mas El Reguer, també ofereix la possibilitat de gaudir de l’entorn i la natura que envolta el Mas, podent visitar les instal·lacions del bestiar, envoltat de camps de conreu.

 

De la granja a la taula